H&M-täcket

H&M-täcket, 122×166 cm

Jag vill visa en bild på hur mitt täcke, som för mig går under namnet H&M-täcket, blev när det blev färdigt. Här han du läsa lite om hur det kom till.
Det består till stor del av ett antal rutiga blusar som jag köpte på H&M för flera år sen. Man skulle också kunna kalla det sommartäcket, för att det i hög utsträckning består av sommarkläder. De har fått njuta av sol och värme och har varit med till främmande länder.

Nu är det här ett underbart mjukt och lätt täcke. Tygerna är tunna och smidiga och ullvadden som ligger mellan fram- och baksida är lätt och luftig. Det har en perfekt storlek för att lägga över sig när man vill ha lite extra värme i soffan. Det är så lätt att man inte märker att det ligger över knäna. 

Jag tycker om utsikten över alla stygnen och tygerna. Jag blev så nöjd med det här täcket, fast alla tyger kanske inte är helt optimala med varandra.
Men det berättar en historia, om mig och mina kläder. Rutigt och randigt, som jag gillat sen unga år, men också lite blommigt och somrigt. Om att njuta när det är varmt och man bara behöver tunna kläder.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s